slike

a) Stambeni objekat                  b) Pre izolacije                  c) Posle izolacije

NEMOJTE GREJATI ULICU! Sa termografskom procenom možete otkriti sve moguće slabe tačke vašeg objekta!

Termografsko energetsko snimanje je prvi korak pri svesnoj projektovanju termoizolacije.

Najveći deo svog života sprovedemo u starim objektima, koji su izgrađeni u tim vremenima kada još nisu postojali sadašnji savremeni izolacioni materijali, niti informacije o termoizolaciji objekta. Zato je važno da se pronađe najefikasnije tehnologije, pomoću čega može značajno smanjiti potrošnja energije.

Microtel ima primarnu dužnost da donosi svoje znanje što je šire moguće, i da vam bude pouzdan partner u svakom koraku energetske sanacije objekata, kao što su procena, projektovanje, pisanje tendera, izvođenje, nadzor i tehnički pregeled objekata.

Iskustvo, široko znanje i posvećenost firme Microtel vam garantuje izuzetan nivo naše usluge u oblasti termografije i energetske efikasnosti objekta.

slike

Zbog nedostatka ili grešaka toplotne izolacije puno energije i novaca gubite kao u zimskom tako i u letnjem periodu! Promenite to!

Termografija vam otkrije sve moguće greške na fasadi objekta, greške u kvalitetu, ugradnji i izvođeju prozora i vrata, greške u instalacijama grejanja, slabe i hladne površine unutar objekta koje vam dovedu do pojave plesni.